X

גלידת לימון על מקל

מקררת, טעימה ומרעננת. זאת גלידת הלימון שרצוי להכין בבית עם עזרת כל בני המשפחה

  • י' סיון התש"פ
צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
גלידה ביתית שתצטנן ותפנק את כל בני המשפחה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka   מצרכים להכנת 6 יחידות: 400 מ''ל חלב מרוכז 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 200 מ''ל מיץ לימון מעט מלח 2 כפיות קליפת לימון   אופן ההכנה: שמים בקערה את השמנת המתוקה והחלב המרוכז ומקציפים יחד עם מעט מלח. מוסיפים לתערובת את קליפת הלימון. כאשר כל המרכיבים מעורבבים היטב מוסיפים מיץ לימון, מערבבים שוב ומניחים בצד למשך 20 דקות. כאשר התערובת מוכנה, מוזגים אותה לתבניות הארטיקים ומקפיאים אותם למשך 4 או 6 שעות לפחות. 5מוצאים ושוטפים במים את צדי התבניות, על מנת שתוכלו להוציא אותם מהתבניות ולאכול.
אוכל גלידות

art