X

סלט עדשים חם

חג השבועות עוד רגע מגיע, ולמרות המצב, חייבים להיערך עם מנה מושקעת, טעימה ובריאה ומה טוב יותר מסלט חם שגם הילדים יזללו ויבקשו עוד

  • י' אייר התש"פ
צילום: אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי
באדיבות "מאסטר שף"   מצרכים: 2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות 1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף, מסוננת 1 בצל קצוץ 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה 1/4 כוס שקדים קלויים 2 כפות רוטב סויה מאסטר שף 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1 כפית כמון 2 כפות חומץ בלסמי 1/4 כפית מלח 2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת 3 כפות שמן זית לטיגון   אופן ההכנה: מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח וצולים בתנור על תבנית מרופדת בנייר אפייה, למשך 20 דקות עד שהן משחימות. במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ, מערבבים מוסיפים את העדשים ואת קוביות הדלעת ומערבבים. מוסיפים רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון וחומץ בלסמי, מוסיפים פטרוזיליה מערבבים ומסירים מהאש, מגישים עם שקדים קלויים מעל.
אוכל סלט עדשים

art