כדורי שוקולד לפסח שמכינים מ-4 מצרכים בלבד ובקלי קלות. מושלמים לאירוח בחג, להכנה עם הילדים בחופשת האביב וכקינוח זריז לליל הסדר. שוקולד, שמנת, עוגיות יין וקוקוס – ויש כדורי שוקולד לפסח שאי אפשר לעמוד בפניהם. טיפים: במקום קוקוס טחון אפשר לצפות את הכדורים בסוכריות צבעוניות, סוכריות שוקולד, אגוזים קצוצים או כל מה שאוהבים. אפשר להכין את המתכון גם עם שוקולד חלב במקום שוקולד מריר באותה כמות. התוצאה תהיה מתוקה יותר. שומרים את הכדורים בקופסה סגורה במקרר עד 10 ימים. מצרכים (40 כדורים): 200 גרם שוקולד מריר 250 מ"ל (1 כוס) שמנת מתוקה (או שמנת צמחית לפרווה) 250 גרם עוגיות יין מרוסקות קוקוס טחון לציפוי אופן ההכנה: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. מוסיפים עוגיות מרוסקות ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה. מצננים את העיסה במשך כ-30 דקות במקרר להתייצבות. מגלגלים כדורים בגודל אגוז ומצפים בקוקוס טחון. מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין עבור "רגע מתוק של עלית"