X

עוגת טורט ללא גלוטן

  • ז' תשרי התשע"ח
המצרכים הדרושים: 5 ביצים גדולות, 1 ו-1/4 כוסות סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, 2 כפיות תמצית שקדים, 3 כוסות קמח שקדים, 2 כפות שמן אופן ההכנה: להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים עם חצי כמות הסוכר, להקציף את החלמונים עם שארית הסוכר וסוכר וניל, להוסיף את התמצית, להוסיף את השקדים לחלמונים ולבחוש בעדינות, להוסיף את הקצף בתנועות עטיפה, להעביר לתבנית מס' 24 משומנת ומקומחת, לאפות בחום 170 בערך 45 דקות או עד שהעוגה משחימה.
אוכל

art