X

דג טונה ברוטב פיקנטי

  • כ' אלול התשע"ז
המצרכים הדרושים: 8 מנות של דג טונה, 1 כפית מלח, מיץ מחצי לימון, 1.5 כוסות מים, 1/2 כוס שמן, 5 שיני שום, 5 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות, 3 פלפלים צבעונים חתוכים לרצועות, 1/2 צרור כוסברה קצוצה, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, 1 כף פפריקה מתוקה אפשר חריפה או פלפל ירוק חריף קצוץ דק, 1 כוס חומוס מבושל אפשר מקופסת שימורים אופן ההכנה: על הדג לפזר מלח ומיץ לימון, להניח בצד, בינתיים בסיר שטוח להרתיח את המים עם השמן, להוסיף את שאר המצרכים, לבשל בערך 10 דקות, לסדר את הדג על הרוטב, להמשיך לבשל על להבה נמוכה 20 דקות או עד שהדג מוכן, לפני ההגשה לפזר כוסברה קצוצה.
אוכל מתכונים

art