X

אטריות דלעת

  • ו' אלול התשע"ז
המצרכים הדרושים: חתיכת דלעת בערך 1/2 קילו, 1 כף שמן, 1/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס, 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק אפשר להוסיף לפי הטעם. אופן ההכנה: לקלף את הדלעת, לחתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ, לפזר מלח ופלפל גרוס, לחכות 10 דקות, לנגב בנייר אפיה, לטגן עם כף שמן 3 דקות מכל צד או עד שישחימו, לקרר ולפורר עם הידיים את הדלעת בעדינות, לאטריות להוסיף רוטב צ'ילי ולערבב, אפשר להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.
אוכל מתכונים

art