X

עוף עם תבלינים קלויים

  • כ"ג אב התשע"ז
המצרכים הדרושים: 1 כף גרגירי כוסברה, 5 יחידות גרעיני הל, 1 כף ג'ינג'ר מגורד, 1 כפית פלפל שחור גרוס, 1 אגוז מוסקט שלם מגורד, 1 כפית גרגרי כמון, 3 כפות שמן, 6 יחידות ירכיים או שוקי עוף, 6 תפוחי אדמה עם הקליפה חתוכים לחצי או לרבע, 1/4 כוס מים במידת הצורך אופן ההכנה: במחבת גדולה לקלות את כל התבלינים כ-5 דקות, להוסיף את השמן ולערבב, להוסיף את העוף ואת תפוחי האדמה, לערבב היטב, כשהעוף ותפוחי האדמה סופגים את כל התבלינים אפשר להוסיף 1/4 כוס מים, לכסות את המחבת, לבשל על להבה נמוכה כ-40 דקות או עד שהעוף מוכן.
אוכל מתכונים

art