X

סלט כרוב סגול ותפוחים

  • ב' אב התשע"ז
המצרכים הדרושים: 1 כרוב סגול קטן חתוך לרצועות דקות, 1 תפוח ירוק חתוך לרצועות דקות, 1 גזר חתוך דק, 1 מלפפון חתוך לרצועות דקות, לחיתוך להיעזר במכשיר מנדולינה רוטב: 1/4 כוס שמן זית, מיץ מחצי לימון, מיץ מתפוז קטן, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, 1 כפית דבש, 1 כפית שום כתוש, 1 כפית חרדל, 3 כפות צנוברים אופן ההכנה: לערבב את כול מצרכי הרוטב היטב, להוסיף את הירקות החתוכים, שוב לערבב כדי שהירקות יספגו את הרוטב, להעביר לכלי עם מכסה ולשמור במקרר עד להגשה.
אוכל מתכונים

art