X

דג אפוי ברוטב קארי

  • כ"ג תמוז התשע"ז
המצרכים הדרושים: 8 יחידות דג פילה אמנון, מיץ מחצי לימון, 1 כפית שטוחה מלח, 1 לימון חתוך לפרוסות, 4 כפות שמן, 1/2 כפית כוסברה יבשה, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, כף שום כתוש, 1/2 צרור כוסברה קצוצה, 1/2 כפית כמון, 1/2 כפית קארי, אפשר להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם אופן ההכנה: לשטוף את הדג ולנגבו, לפזר עליו את המלח ומיץ לימון, להניח בצד ולערבב את השמן עם כול התבלינים, לסדר את הדג על נייר אפיה בתבנית, לפזר את פרוסות הלימון מסביב, למרוח את כול הדגים בשמן המתובל, להכניס לתנור בחום 190 בערך 20 דקות או עד שהדג משחים.
אוכל מתכונים

art