דף הבית / חדש על המדף / סכנת התמכרות

סכנת התמכרות

באגסו קייק
באגסו קייק
צילום: בר סטפנסקי

עוגיית הבאגסו קייק מגיעה לראשונה לישראל, וזהירות מדובר בממתק ממכר.

שכבה של עוגית חמאה פריכה, מעליה שכבת של ריבת חלב ועליה שוקולד לבן או מריר קראנצ'י, תכירו את הממתק החדש בעיר- הבאגסו קייק. מקור העוגייה בעיירה באגסו הנמצאת באזור דראמסללה שבהודו.

הקונדיטורית המוכרת אופק אסרף, אשר ניהלה את הקונדיטוריה של שגב משה, במשך חצי שנה עשתה ניסיונות להגיע למתכון המושלם של העוגייה שטעמה כאשר טיילה בהודו. לבסוף מצאה והצליחה להגיע לטעמים מדויקים של העוגייה. אסרף, ניצלה את התקופה האחרונה להגיע לבאגסו קייק המושלם והמקורי ופתחה אתר מכירה. העוגייה מגיעה קרה, נשמרת במקפיא עד כחודש ומוכנה ישר לאכילה בכל רגע (היא לא קופאת).

מחיר מארז זוגי: 18 ₪.

להשיג באתר http://bhagsucake.com/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

אקס טיקט שוקולד

בושם כיס