X

סכנת התמכרות

  • כ"ט טבת התשפ"א
באגסו קייק  <br> צילום: בר סטפנסקי
עוגיית הבאגסו קייק מגיעה לראשונה לישראל, וזהירות מדובר בממתק ממכר. שכבה של עוגית חמאה פריכה, מעליה שכבת של ריבת חלב ועליה שוקולד לבן או מריר קראנצ'י, תכירו את הממתק החדש בעיר- הבאגסו קייק. מקור העוגייה בעיירה באגסו הנמצאת באזור דראמסללה שבהודו. הקונדיטורית המוכרת אופק אסרף, אשר ניהלה את הקונדיטוריה של שגב משה, במשך חצי שנה עשתה ניסיונות להגיע למתכון המושלם של העוגייה שטעמה כאשר טיילה בהודו. לבסוף מצאה והצליחה להגיע לטעמים מדויקים של העוגייה. אסרף, ניצלה את התקופה האחרונה להגיע לבאגסו קייק המושלם והמקורי ופתחה אתר מכירה. העוגייה מגיעה קרה, נשמרת במקפיא עד כחודש ומוכנה ישר לאכילה בכל רגע (היא לא קופאת). מחיר מארז זוגי: 18 ₪. להשיג באתר http://bhagsucake.com/
חדש על המדף עוגיות

art