אומלט שזה אומר חביתה מושקעת שמאוד קשה לעמוד בפניה עם ריחות מפתים, משביעה וטעימה טעימה
באדיבות חברת "זוגלובק"
מצרכים:
חבילה נקניקיות הודו בקר ספרדייה ריינהולדס
5 ביצים
2-3 כפות מים
1 פלפל אדום חתוך גס
1 בצל סגול חתוך לקוביות גדולות
1 תפוח אדמה מבושל וחתוך לקוביות
3-2 גבעולי בצל ירוק/עירית
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מטגנים את הבצל והפלפל האדום במחבת או בסיר עם ידית מתכת עד להזהבה.
מוסיפים למחבת/לסיר את חתיכות הנקניקיות לפי הגודל הרצוי, ומטגנים עוד כמה דקות.
טורפים בקערה את הביצים וקצת מים, ומוסיפים למחבת/לסיר. אפשר להוסיף גם את הבצל הירוק/העירית. מכניסים את המחבת/הסיר לתנור לכ-15 דקות, עד אשר האומלט נראה יציב ומוכן.
מוצאים ומגישים עם סלט ירקות רענן.