אומלט שזה אומר חביתה מושקעת שמאוד קשה לעמוד בפניה עם ריחות מפתים, משביעה וטעימה טעימה באדיבות חברת "זוגלובק" מצרכים: חבילה נקניקיות הודו בקר ספרדייה ריינהולדס 5 ביצים 2-3 כפות מים 1 פלפל אדום חתוך גס 1 בצל סגול חתוך לקוביות גדולות 1 תפוח אדמה מבושל וחתוך לקוביות 3-2 גבעולי בצל ירוק/עירית אופן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מטגנים את הבצל והפלפל האדום במחבת או בסיר עם ידית מתכת עד להזהבה. מוסיפים למחבת/לסיר את חתיכות הנקניקיות לפי הגודל הרצוי, ומטגנים עוד כמה דקות. טורפים בקערה את הביצים וקצת מים, ומוסיפים למחבת/לסיר. אפשר להוסיף גם את הבצל הירוק/העירית. מכניסים את המחבת/הסיר לתנור לכ-15 דקות, עד אשר האומלט נראה יציב ומוכן. מוצאים ומגישים עם סלט ירקות רענן.