ארוחת הצהריים יכולה להיות דבר כייפי בימי החופש הגדול וגם עם החזרה ללימודים ובכלל בתקופה זו שיוצאים פחות מהבית, אפשר להפוך את הכנת ארוחת הצהריים לסוג של בילוי ותעסוקה משותפת עם הילדים
באדיבות חברת "זוגלובק"
מצרכים:
חבילת נקניקיות עוף של זוגלובק
4 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום כתושות
1 בטטה חתוכה לקוביות
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל ופפריקה חריפה/מתוקה
אופן ההכנה: בסיר בעל תחתית רחבה מחממים שמן, ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים שום, בטטה, תפוחי אדמה ופטרוזיליה. מערבבים ומטגנים 2-3 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה לפי טעם, וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה מתרככים. אם יש צורך- מוסיפים מים, כדי שהתבשיל לא ידבק לסיר.
מוסיפים נקניקיות ומכסים את הסיר. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות נוספות.