פרושוטו עם מוצרלה מלון ופסטו טעמים שמשתלבים לחגיגה בפה. המתכון באדיבות "טיב טעם"
באדיבות רשת "טיב טעם"
מצרכים:
1/2 מלון פרוס דק
10 פרוסות פרושוטו של "מזרע"
2 כדורי מוצרלה טרייה של ״מחלבנה״ קרועים גס
חופן עלי רוקט
3 כפות ממרח פסטו קנוי או ביתי
להגשה:
שמן זית Ybarra
חומץ בלסמי של Cirio
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מסדרים פרוסות מלון, פרושוטו ומוצרלה
בצלחת הגשה ומניחים תלוליות פסטו מעל.
מזלפים שמן זית וחומץ בלסמי, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.