דף הבית / אוכל / פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו

פרושוטו
צילום: רונן מנגן

פרושוטו עם מוצרלה מלון ופסטו טעמים שמשתלבים לחגיגה בפה. המתכון באדיבות "טיב טעם"

באדיבות רשת "טיב טעם"

 

מצרכים:

1/2 מלון פרוס דק

10 פרוסות פרושוטו של "מזרע"

2 כדורי מוצרלה טרייה של ״מחלבנה״ קרועים גס

חופן עלי רוקט

3 כפות ממרח פסטו קנוי או ביתי

 

להגשה:

שמן זית  Ybarra

חומץ בלסמי של  Cirio

מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

מסדרים פרוסות מלון, פרושוטו ומוצרלה

בצלחת הגשה ומניחים תלוליות פסטו מעל.

מזלפים שמן זית וחומץ בלסמי, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

סופגניות

סופגניות מטורפות