דף הבית / אוכל / פסטה אבוקדו ועגבניות שרי

פסטה אבוקדו ועגבניות שרי

מנה טבעונית אשר יכולה להתאים כסלט, כתוספת וכמנה עיקרית בחג השבועות

פסטה אבוקדו ועגבניות שרי אבוקדו גרנות
צילום: הדס ניצן

באדיבות "אבוקדו גרנות"


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


 

מצרכים (לכ-4 מנות):

1 חבילה פסטה מסוג פטוצ׳יני (500 גרם)

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

1 כף שמן אבוקדו

1/2 חבילת עגבניות שרי (250 גרם)

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

מבשלים פסטה מסוג פטוצ׳יני על פי הוראות היצרן. שוטפים במים קרים ומסננים.

חוצים את האבוקדו לשני חצאים ומועכים חצי אבוקדו עם כף שמן אבוקדו. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת ממרח.

מערבבים בעדינות את ממרח האבוקדו עם הפסטה המבושלת עד שכל הפסטה נעטפת באבוקדו ונצבעת בירוק.

שוטפים היטב את עגבניות השרי וחוצים אותן לשתיים. מוסיפים את העגבניות לפסטה ומערבבים. ניתן לצלות חלק מהעגבניות בגריל ולגוון בין עגבניות טריות וצלויות להעשרת טעמים.

פורסים את חצי האבוקדו השני לפרוסות דקות ומערבבים עם הפסטה. מתקנים תיבול ומגישים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

מארזי סופגניות - צילום שי בן אפריים

מכינים לבד