n סלט סלק ותפוחי עץ | גל גפן
דף הבית / אוכל / סלט סלק ותפוחי עץ

סלט סלק ותפוחי עץ

סלט סלק
צילום: שרון אונגר

סלט קל, מרענן ומיוחד מספיק לכל ארוחת חג.

באדיבות רשת "נוי השדה" והשף רותם צוצו

 

מצרכים:

3 סלק אדום

3 תפוחי עץ גרנד סמיט

8 גבעולי בצל ירוק

50 גרם אגוזי מלך

2  לימונים

שתי כפות שמן זית

חצי כפית מלח

קורט פלפל שחור

 

אופן הכנה:

מבשלים את הסלק למשך שעה וחצי או בסיר לחץ 40 דקות , אחרי הבישול מקלפים את הסלק מתחת למים קרים וחותכים לקוביות, מקלפים את התפוחי עץ וחותכים לקוביות באותו הגודל של הסלק ומוסיפים לסלט, קוצצים את הבצל הירוק לטבעות דקות ומוסיפים לסלק ותפוח עץ. שוברים את אגוזי המלך לגודל הרצוי שאוהבים ומוסיפים לסלט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

צילום – ארגון ידידים

בת ים: הסוכה של ראובן