n
דף הבית / אוכל / מאצ'ה לאטה

מאצ'ה לאטה

22-קרבון-משקה-מאצה-לאטה-צילום-יחצ-(38)_optimized (1)

 

משקה הלאטה מבוסס על רכיב מרכזי שהוא תה המאצ'ה. העלים שלו מכילים כמות גדולה של כלורופיל וחומצות אמינו ומספקים ערכים גבוהים של ויטמין C, סלניום, כרום, אבץ ומגנזיום לגוף.

המתכון מתאים גם לאירוח.

באדיבות מומחי המזון של מאצ'ה 22 קרבון מבית אירני סחר

 

מצרכים:

  1. חצי כפית אבקת תה מאצ'ה Heapwell
  2. ¼ כוס מים חמים
  3. ½ כוס חלב חם/חלב שקדים
  4. 1 כפית סוכר או דבש או כל ממתיק כלשהו

 

אופן ההכנה:

מוסיפים את אבקת המאצ'ה לכוס.

מוסיפים מים חמים ומערבבים היטב כחצי דקה.

מערבבים במהירות לקבלת מרקם מוקצף. (אפשר גם להשתמש במטרפה קטנה).

מוסיפים בנדיבות את החלב החם/חלב השקדים החם.

מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

תג יחידה צילום דוברות עיריית חולון

שי לפסח לחיילי חולון

תפריט נגישות