דף הבית / אוכל / מאפינס מנגו ולימון

מאפינס מנגו ולימון

מאפין מנגו לימון. צילום סטודיו TEKA (1)
צילום: סטודיו Teka

מאפינס טרופיים ומרעננים למי שגם בקיץ מתקשה להיפרד ממאפים


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

 

מצרכים:

150 גר' קמח

6 כפות סוכר

35 גר' קורנפלור

8 גר' אבקת אפייה

6 גר' סודה לשתייה

100 מ"ל חלב מן הצומח או מים

65 מ"ל מיץ לימון

45 גר' חמאה מומסת

35 מ"ל שמן

75 גר' מנגו קפוא קצוץ

גרידת לימון משני לימונים

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים היבשים בקערה – קמח, סוכר, קורנפלור, אבקת אפייה וסודה לשתייה.

את המרכיבים הנוזליים מערבבים בקערה נוספת – חלב, מיץ לימון, חמאה מומסת, ושמן. לאחר מכן מערבבים ביחד את הבלילה היבשה לתוך הבלילה הרטובה- קצת בכל פעם עד לקבלת עיסה אחידה.

מוסיפים את המנגו וגרידת הלימון.

להכנת הגרנולה מערבבים יחד את כל המרכיבים.

יש להשתמש בשתי תבניות חד פעמיות לכל מאפין, על מנת שלא יתפרק באפייה.

אופים במשך כ-20 דקות, בקירוב, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מכניסים קיסם למרכז המאפין, אם הקיסם יוצא יבש סימן שהם מוכנים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

מדשאת האמפי- צילום דוברות עיריית בת ים

בת ים: האמפי נפתח לכולם