X

מאפינס מנגו ולימון

  • כ"ד תמוז התש"פ
צילום: סטודיו Teka
צילום: סטודיו Teka
מאפינס טרופיים ומרעננים למי שגם בקיץ מתקשה להיפרד ממאפים המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka   מצרכים: 150 גר' קמח 6 כפות סוכר 35 גר' קורנפלור 8 גר' אבקת אפייה 6 גר' סודה לשתייה 100 מ''ל חלב מן הצומח או מים 65 מ''ל מיץ לימון 45 גר' חמאה מומסת 35 מ''ל שמן 75 גר' מנגו קפוא קצוץ גרידת לימון משני לימונים   אופן ההכנה: מערבבים את כל המצרכים היבשים בקערה – קמח, סוכר, קורנפלור, אבקת אפייה וסודה לשתייה. את המרכיבים הנוזליים מערבבים בקערה נוספת – חלב, מיץ לימון, חמאה מומסת, ושמן. לאחר מכן מערבבים ביחד את הבלילה היבשה לתוך הבלילה הרטובה- קצת בכל פעם עד לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את המנגו וגרידת הלימון. להכנת הגרנולה מערבבים יחד את כל המרכיבים. יש להשתמש בשתי תבניות חד פעמיות לכל מאפין, על מנת שלא יתפרק באפייה. אופים במשך כ-20 דקות, בקירוב, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מכניסים קיסם למרכז המאפין, אם הקיסם יוצא יבש סימן שהם מוכנים.
עמוד הבית ראשי אוכל מאפינס

art