n חומוס גוואקמולי | גל גפן
דף הבית / אוכל / חומוס גוואקמולי

חומוס גוואקמולי

חומוס
צילום: הדס ניצן

חומוס עם אבוקדו – "גוואקחומוס" – שילוב טעמים מפתיע של חומוס עם אבוקדו, קל להכנה ונהדר כמנת ביניים או עיקרית, לניגוב טבעוני וגם לכאלה שלא.

באדיבות חברת "חקלאי גרנות"

 

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות" 

350 גרם חומוס מבושל 

2 כפיות מיץ לימון 

1/4 כפית פלפל חריף

1/4 כוס כוסברה

2 כפיות שמן זית

 

אופן ההכנה:

משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט. 

טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם  2 כפיות מיץ לימון. מוסיפים  אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית.

מוזגים לקערה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

מתכון עוגיות טחינה ושקדים

עוגיות טחינה עם שקדים