המבורגר צמחוני בשדרוג אסייתי
אוהבים להכין המבורגר בעצמכם?בא לכם המבורגר עם הריח של "על האש" אך ללא הבשר? המתכון הזה מיועד במיוחד עבורכם עם שדרוג מפתיע וטעים בטירוף
- ט' אייר התשפ"ב
 
                                
                                
                                
                                המבורגר טבעול עסיסי מתובל וטעים, המבוסס על מרכיבים איכותיים מן הצומח עם שדרוג בסגנון אסייתי    באדיבות "טבעול"         מצרכים:    4 יחידות בורגר צמחוני סנסשיונל    4 לחמניות המבורגר    חצי כרוב לבן חתוך לרצועות דקות    2 גזרים מגורדים גס    2 פלפל צילי    4 כפות כוסברה קצוצה    כפות מיונז טבעוני או רגיל    1 כפית חומץ תפוחים    500 גרם מיונז טבעוני או רגיל    1 לימון קטן סחוט    1 כף טוגרשי (תבלין יפני)    2 כפות כוסברה קצוצה         אופן ההכנה:    להכנת סלט קולסאו שומשום: מערבבים יחד את הגזר, כרוב, מיונז, כוסברה קצוצה פלפל צילי וחומץ תפוחים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומשלימים טעמים.    להכנת ספייסי מיונז: טוחנים יחד 500 גרם מיונז, לימון סחוט, 2 כפות כוסברה קצוצה ואת הטוגרשי.    להרכבת המבורגר: צולים את ההמבורגרים על גריל חם או על מחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני . 2-3 דק מכל צד.    חוצים לחמניות ומרכיבים שכבות של המבורגר, מיונז וסלט. אפשר להוסיף ירקות ועשבי תיבול טריים לפי הטעם.