קינוח שוקולד מושלם לסיום מתוק לארוחה – פודינג שוקולד אמיתי, כזה בלי אבקות אינסטנט למיניהן. קינוח שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים
באדיבות יולי איז'ק, מחברת הבלוג "מחשבות שהיולי" ללחם אנג'ל
מצרכים:
8-10 פרוסות לחם בסגנון אמריקה של מאפיית אנג׳ל
4 ביצים שלמות
כוס חלב
מיכל שמנת מתוקה 250 מל
שליש כוס סוכר חום
שלוק תמצית וניל איכותית
בננה אחת
חצי כוס נטיפי שוקולד/ שברי שוקולד מריר
חופן פקאנים קצוצים גס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות על טורבו ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
חותכים את פרוסות הלחם אמריקה לקוביות וקולים בתנור על נייר אפייה כעשר דקות עד שהלחם מתייבש ומקבל מעט צבע. נא להשגיח שלא יישרף כי כל תנור מעט שונה.
משמנים עם חמאה תבנית נפרדת חסינה לחום ומעבירים את קוביות הלחם הקלוי לתבנית המשומנת. טורפים את כל רכיבי הבלילה (ביצים, שמנת, חלב, סוכר חום ותמצית וניל) ושופכים מעל.
מפזרים מעל ומשבצים בין חתיכות הלחם את התוספות שרוצים: בננה, שוקולד ופקאנים
מכניסים לתנור החם לכ-40 דק עד להתייצבות והזהבה.