n
דף הבית / אוכל / בורגר פטריות עם גבינת עיזים

בורגר פטריות עם גבינת עיזים

אוהבים להכין המבורגר בעצמכם?בא לכם המבורגר צימחוני בתוספת גבינות ופטריות טריות, כזה שנימוח בפה?

בורגר פטריות עם גבינת עיזים - צילום - שרית גופן
צילום: שרית גופן

קבלו מתכון המבורגר פטריות של טבעול עם גבינת עיזים שמשדרגת את הטעם בצורה מטורפת, כזה שנותן פייט לכל המבורגר בשרי.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" ggdesk@d-news.co.il


באדיבות "טבעול"

 

מצרכים:

6 יחידות בורגר פטריות טבעול

2 כפות שמן זית

1 חבילת פטריות טריות פרוסות דק

2 ענפי טימין מופרדים לעלין

מלח ופלפל לפי הטעם

6 פרוסות גבינת עזים מסוג סנט מור או פרומעז (לאופציה טבעונית – גבינה חצי קשה או קשה טבעונית)

3 כפות גבינת שמנת שום שמיר לאופציה טבעונית – גבינה טבעונית למריחה)

 

אופן ההכנה:

במחבת גדולה מסננים את הפטריות בשמן זית על להבה בינונית עד להזהבה כ-5 דק. מתבלים בעלי טימין, מלח ופלפל

מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את בורגר הפטריות על תבנית עם נייר פרגמנט, מעל כל בורגר מניחים פרוסות גבינת עזים ומעבירים לתנור החם ל-12 דק.

חוצים את לחמניית ההמבורגר, מורחים את החלק התחתון בחצי כף גבינת שמנת, מניחים מעל 4-5 עלי רוקט, מעל את ההמבורגר החם, מעלים כף גדושה של פטריות ומכסים בלחמנייה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל ggdesk@d-news.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

מאפה נאמן פחזניות לשבועות קרדיט צילום גיל אבירם (3)

פחזניות עם קצפת