X

כתב אישום יוגש נגד שני תושבי רחובות בחשד להצתת סניף ג'פניקה בגבעתיים

שני צעירים בני 18 מרחובות נעצרו בחשד שהציתו בחודש שעבר את סניף מסעדת "ג'פניקה" בגבעתיים, על רקע סכסוך בין ארגוני פשיעה. בתום חקירת המשטרה צפויה התביעה להגיש נגדם כתב אישום

כתב אישום יוגש נגד שני תושבי רחובות בחשד להצתת סניף ג'פניקה בגבעתיים
צילום: דוברות משטרת ישראל

פרשה פלילית חמורה שהתרחשה בחודש שעבר בגבעתיים מגיעה לשלב מתקדם, עם כוונה להגיש כתב אישום נגד שני תושבי רחובות, בני 18, החשודים במעורבות בהצתת סניף מסעדת "ג'פניקה" בעיר.

על פי החשד, השניים היו מעורבים בהצתת המסעדה כחלק מסכסוך המתנהל בין גורמים המשתייכים לארגוני פשיעה. האירוע עורר את תשומת לבם של חוקרי המשטרה, שפתחו בחקירה במטרה לאתר את האחראים למעשה ולברר את הרקע להצתה.

במהלך החקירה הצליחו חוקרי המשטרה להתחקות אחר זהותם של שני החשודים, תושבי רחובות, בני 18, והם נעצרו בחשד למעורבות באירוע.

החוקרים אספו ממצאים וראיות שקשרו, על פי החשד, את השניים לאירוע ההצתה. לאחר שהושלמו פעולות החקירה המרכזיות, התגבשה תשתית ראייתית נגד החשודים, ובכוונת התביעה להגיש נגדם כתב אישום.

במשטרה ממשיכים לפעול נגד תופעת ההצתות והאלימות הקשורה לסכסוכים בין ארגוני פשיעה, ובפרט נגד מי שעל פי החשד מגויסים לביצוע פעולות עבור אותם גורמים.

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד