המדף של בתי: באתי, בדקתי, המלצתי!
פסטות חדשות במהדורה מיוחדת לשבועות, חטיפים שרק עכשיו עלו למדפים, רטבים, נספרסו בטעם חדש ועוד המון דברים טובים
- בתי לוין
- כ"ח אייר התשפ"ו
המותג הקולינארי מאסטר שף מרחיב את פתרונות הבישול המהירים ומשיק עלי טורטייה בקוטר ובעובי אידיאליים, המשמשים כבסיס מוכן לפיצה ביתית קריספית תוך דקות ספורות.
המוצר החדש מיועד להכנה קלה ומהירה של ארוחות ספונטניות או פעילות עם ילדים, ומגיע באריזת זיפר לסגירה חוזרת ושמירה על הטריות.
מאסטר שף משיק "עלי טורטייה בסיס לפיצה"צילום: יח"צ
חגיגת שבועות 2026: החידושים של אסם לשולחן החג
לקראת חג השבועות, אסם משדרגת את תפריט האפייה והאירוח עם מהדורות מיוחדות וצורות פסטה חגיגיות.
בגזרת המתוקים, קטגוריית הפודינג מתרחבת עם שני טעמים עשירים של פודינג בטעם פרלין שוקולד לבן ופודינג בטעם פרלין שוקולד אספרסו, המיועדים לשדרוג עוגות וקינוחי חג ומגיעים בכשרות בד"צ העדה החרדית.
פודינג פרליניםצילום: סטודיו אוסם
בגזרת המלוחים, סדרת פסטה פרפקטו מתרחבת עם שלוש צורות אירוח מיוחדות הכוללות קונצ'יליוני (קונכיות ענקיות למילוי ואפייה בכשרות בד"צ העדה החרדית), טליאטלה תרד רחבה וחגיגית בכשרות שארית ישראל, וספירלי טריקולור בשלושה צבעים שמוסיפה צבעוניות לשולחן החג.
פסטה לשבועותצילום: סטודיו אוסם
גלידות נסטלה פותחת את העונה עם מגוון מוצרים חדשים ומענה למגמות הפינוק והבריאות. בגזרת המושחתים תמצאו את קראנץ' סנדוויץ' וניל פליק (שמגיע לראשונה גם במאגדת), טילון אקסטרים ענק פקאן וטופי-קרמל, טילון אקסטרים קטן בריבת חלב, וגלידת לה קרמריה משפחתית בטעם קרמל מלוח ונוגט.
בגזרת ה-Wellness והפירות משיקה החברה את לה פרוטה אפרסק-משמש, מאגדת לה פרוטה קוקוס-אננס (פרווה), ומאגדת 99 קלוריות החדשה בטעם וניל ופירות יער בציפוי שוקולד חלב.
גלידות נסטלה לקיץ 2026צילום: נסטלה
מותג השניצלים המוביל מאמא עוף מרחיב את פעילותו ומשיק את סדרת "קראנצ'ים" – חטיפי נגיסי עוף בציפוי פריך במיוחד, העשויים מ-100% חזה עוף מנתח שלם. הסדרה החדשה כוללת שני מוצרים: קראנצ'ים שומשום וקראנצ'ים בתיבול פיקנטי, המכילים כ-13 גרם חלבון ל-100 גרם ומבוססים על רשימת רכיבים קצרה וביתית.
קראנצ'ים מאמא עוףצילום: יחצ
חטיף חלבון בטעם בצק עוגיות שוקולד צ'יפס של הרבלייף חברת התזונה הבינלאומית הרבלייף מרחיבה את סדרת הספורט H24 ACHIEVE ומשיקה חטיף חלבון בטעם בצק עוגיות שוקולד צ'יפס, המצטרף לטעם השוקולד המריר הקיים בסדרה.
חטיף חלבון של הרבלייףצילום: יח"צ
ביסלי במהדורה חדשה ומפתיעה במיוחד: מהדורת ביסלי GLITCH – כשהצורות האייקוניות והטעמים מתבלבלים
מהדורת ביסלי GLITCHצילום: סטודיו אסם
לקראת חג השבועות, חג של טעמים, מסורת והתכנסות משפחתית, מציעה חברת "אחוה" סדרת ממרחים מתוקים שמביאה איתה פרשנות קולינרית חדשה למאכלי החג והיא כוללת ממרח חלוה, ממרח חלוה ללא סוכר וממרח טחינה עם שוקולד ללא סוכר.
סדרת ממרחי חלוה ושוקולד של אחווהצילום: יעל האן
עלית מבית שטראוס מרחיבה את סדרת טעמיX עם טעם חדש וקיצי במיוחד: טעמיX אייס קפה - חטיף שוקולד חלב עם קרם קפה בטעם אייס קפה, עוגיות קקאו, שברי גביעי גלידה וקורנפלקס
טעמיX אייס קפה צילום: סטודיו שטראוס
לרגל חג השבועות, מותג הפסטות האיטלקי ברילה משיק סדרה חגיגית במהדורה מיוחדת הכוללת ארבעה סוגי פסטה ייחודיים, שנועדו לשדרג כל ארוחה חלבית ולהעניק חוויית טעם ומרקם עשירה ומדויקת.
הסדרה כוללת ארבעה סוגים נבחרים, כאשר אחד מהם מושק לראשונה בישראל: פסטה פוזילי בוקטי קורטי – פסטה בצורת ספירלה מסולסלת, חלולה ומרווחת הלוכדת את הרוטב באופן מיטבי.
ברילה לשבועותצילום: יח"צ
NESPRESSO משיקה תערובת קפה ורטו מפנקת במיוחד ונטולת קפאין, במהדורה מוגבלת: לבנדר צרפתי בשילוב ווניל קטיפתי.
נספרסו בטעם חדשצילום: יחצ
לראשונה, אסם משיקה את סדרת רוטבי הבישול האהובים עם פחות סוכר ונתרן
הסדרה החדשה מנגישה את מוצרי הדגל האהובים בגרסה מאוזנת יותר, המאפשרת לצרכנים להכיר את רשימת הרכיבים מהם מורכב המוצר, וליהנות ממוצרים ללא חומרים משמרים ועם פחות סוכר ונתרן בהשוואה לרטבים המקבילים הקיימים.
אותם הטעמים פחות נתרןצילום: סטודיו אוסם
אסם מרחיבה את סדרת אסם CHIPS ומשיקה את מהדורת “של העולמות” הסדרה החדשה כוללת שני טעמים מפתיעים: אסייתי ומקסיקני
CHIPSצילום: סטודיו אוסם
אסם מרחיבה לקראת הקיץ את סדרת החטיפים המצליחה ומשיקה לראשונה מהדורה מיוחדת של אפרופו Tubes בטעם צ'דר גבינתי ועשיר.
הסדרה, המאופיינת בצורת צינורות פריכים המותאמים לטבילה, לניגוב או לנשנוש, כוללת את הטעמים הקבועים חמוץ חריף וטבעות בצל, ואליהם מצטרף כעת טעם הצ'דר החדש.
אפרופו Tubesצילום: סטודיו אוסם
בייגלה שטוחים בטעם שמנת בצל: בייגלה אסם מרחיב את הסדרה הפופולרית ומשיק מהדורה מיוחדת המשלבת בין המרקם הדק והקריספי של השטוחים לבין הטעם העשיר של המטבל הקלאסי שמנת בצל.
החטיף החדש מציע את טעם המטבל האהוב כבר בתוך הבייגלה עצמו, והוא מיועד לנשנוש ישיר מהאריזה או לשדרוג חוויית האירוח והטבילה במטבלים נוספים. המהדורה החדשה מצטרפת למגוון הטעמים הקיים של המותג המוביל בקטגוריה.
שטוחים בטעם שמנת בצלצילום: סטודיו אוסם