X

עיריית ראשון לציון משיקה: פסטיבל "עיר הילדים והנוער הממוגנת”

עיריית ראשון לציון תקיים לראשונה את פסטיבל “עיר הילדים והנוער הממוגנת” - אירוע ייחודי שייערך במשך שלושה ימים במספר קומות של חניון בניין העירייה, ויציע לילדות, לילדים ולבנות ובני הנוער שעות של הפגה, פעילות והנאה בימים מורכבים אלה.

עיריית ראשון לציון משיקה: פסטיבל "עיר הילדים והנוער הממוגנת”
צילום: עיריית ראשון לציון
whatsapp

במסגרת הפסטיבל ייפתחו שני מתחמים ייעודיים בחניונים מינוס 2 ומינוס 3 בבניין העירייה, שיהפכו למתחמי פעילות חווייתיים ומוגנים, אשר יפעלו במספר סבבים ביום ויאפשרו לתושבות ולתושבים להגיע לכמה שעות של חוויה והפגה בתוך מרחב בטוח.

מתחם הילדים יפעל בחניון מינוס 3 בבניין העירייה. במקום ייהנו הילדות והילדים ממרחב חווייתי ומלא פעילויות לגילאי 2–13, הכולל ג’ימבורי, יצירה, משחקים, דוכני מזון, מתחמי פעילות, מופעים ומנחת הורים.
המתחם יפעל בין התאריכים 29.3–31.3 בארבעה סבבים ביום:
10:30-09:00
13:30-12:00
17:30-16:00
20:00-18:30

והעלות הינה מסובסדת בעלות של 10 ש״ח בלבד לילד או מבוגר. כלל הפעילות בהרשמה דרך מועדון התושבים וההטבות ריזון+ בהרשמה בקישור:
https://club.rishonlezion.muni.il/RishonLeZion_Community_Events

*שימו לב: מספר המקומות מוגבל. הפעילות מותאמת לעד 400 משתתפים בכל סבב.
כל גיל מחייב כרטיס וכל משפחה יכולה להירשם לסבב אחד בלבד באחד משלושת הימים.
משפחות שידן אינן משגת, לפנות אלינו דרך הקישור ונדאג לכך. אף אחד לא יישאר מאחור

מתחם הנוער “מינוס 18” יפעל בחניון מינוס 2 בבניין העירייה.
זהו מרחב מוגן לבני נוער בגילאי 13–18, שיפעל במשך שלושה לילות, בין התאריכים 31.3-29.3, החל משעה 20:00 ועד 23:00, ויכלול מתחם חווייתי עם עמדות מולטימדיה, מוזיקה, משחקים, פעילויות ופינות ישיבה. עלות השתתפות מסובסדת: 10 ש״ח בלבד לנער לערב. להרשמה בקישור:
https://club.rishonlezion.muni.il/RishonLeZion_Club_12-18

*שימו לב: מספר המקומות מוגבל. הפעילות מותאמת לעד 350 בנות ובני נוער בכל ערב.

עיריית ראשון לציון.צילום: עיריית ראשון לציון

ראש העירייה, רז קינסטליך: "בתקופה מורכבת כל כך של מבצע 'שאגת הארי', שבה הילדים שלנו אינם נמצאים במסגרות החינוך ושגרת חייהם התהפכה לחלוטין, האחריות שלנו היא לא רק לשמור על הביטחון הפיזי שלהם, אלא גם על החוסן הנפשי. פסטיבל 'עיר הילדים והנוער הממוגנת' נולד מתוך ההבנה שהם חייבים, בתוך התקופה הקשה הזו, גם לחוות רגעים של שמחה, משחק, מוזיקה וחברים. אנחנו ממשיכים לעשות הכול כדי לאפשר לתושבות ולתושבים שגרה בטוחה עד כמה שניתן, ולתת לילדות, לילדים, ולבנות ולבני הנוער שלנו מקום לנשום, לשחק וליהנות מהילדות שלהם."

עיריית ראשון לציון.צילום: עיריית ראשון לציון