X

כתב אישום נגד תושב תל אביב החשוד באונס צעירה אותה פגש בבת ים

תושב תל אביב כבן 30, מואשם כי סימם צעירה באירוע משותף בו היו השניים בבת ים, אנס אותה במלונית ולאחר מכן הסתובב איתה כשהיא חצי ערומה ונטש אותה בבית החולים וולפסון

כתב אישום נגד תושב תל אביב החשוד באונס צעירה אותה פגש בבת ים
צילום: PIXABAY

כתב אישום חמור הוגש אמש (שני) נגד תושב תל אביב בגין אונס אישה צעירה אותה פגש לראשונה בתחילת חודש נובמבר באירוע בבת ים בו נכחו השניים. 

על פי כתב האישום, הנאשם סימם את הצעירה ללא ידיעתה באמצעות חומר ששפך לכוס המשקה שלה. כשהייתה מעורפלת, לקח אותה למלונית שם אנס אותה כשהיא לא יכולה להגיב למעשיו. בהמשך, הגיע חברו של הנאשם ויחד עם הוליכו את הצעירה המעורפלת כשהיא ערומה למחצה, הכניסו אותה אל הרכב ונטשו אותה בבית החולים וולפסון.

התביעה ציינה כי בנוסף לכך שהוא השתמש בגופה של הקורבן, הוא גם השפיל אותה כשהוליך אותה עם חברו, כשהיא ערומה בפלג גופה התחתון מה שהופך את מעשיו לבזויים עוד יותר. 

הנאשם מוכר היטב למשטרה אחרי שכבר הורשע מספר פעמים בעבר על עבירות אלימות וריצה עונשי מאסר.