הלך לעולמו העיתונאי האגדי ואוהד הפועל חולון, מנחם כהן
העיר חולון נפרדת מאחד מאנשי התקשורת הגדולים שצמחו כאן ואחד האוהדים הבולטים והאהובים של קבוצת הכדורסל הפועל חולון מנחם כהן, כשהוא בן 77. יהי זכרו ברוך
- מערכת האתר
- כ"א חשון התשפ"ו
(רועי אסף)
עצב גדול הבוקר (רביעי), עם קבלת הידיעה על מותו של מנחם כהן, עיתונאי אהוב ואחד הדמויות הבולטות שהיו ביציע הסגול בעשרות השנים האחרונות. לפני חצי שנה זכה לכבוד הראוי כשקיבל את תואר "יקיר חולוניה" מהמועדון הסגול.
בהפועל חולון ספדו לכהן: "מועדון הכדורסל הפועל 'נתנאל' חולון מרכין ראש עם היודע דבר פטירתו של מנחם כהן, אוהד הקבוצה ויקיר המועדון.
מנחם כהן ליווה את הקבוצה במשך למעלה מ-60 שנים באהבה רבה וללא גבולות.
גם בכובעו הנוסף כעיתונאי ובעל טור דאג מנחם להעביר בשפתו השנונה והציורית, המרגשת והמשעשעת, את אהבתו הרבה לחולוניה.
באופן לא רשמי מנחם היה ההיסטוריון של הפועל חולון עם סיפורים זכרונות וידע בלתי נגמר.
בחודש מאי האחרון זכינו לארח את מנחם בהיכל ולהעניק לו את תואר יקיר חולוניה,כבוד לו היה ראוי, במה שהיה משחקו האחרון בהיכל.
אנו מחבקים באהבה גדולה את משפחתו של מנחם ומשתתפים בצערה הגדול. יהי זכרו ברוך."
בנימה אישית: מלבד אהבתנו המשותפת להפועל חולון, מנחם כהן היה בשבילי השראה גדולה מהרגע שהתחלתי לכתוב על הפועל חולון אי שם בתחילת שנות ה-2000. הכתיבה הייחודית, המשעשעת, הצינית והמדויקת שלו, גרמה לי לאהוב יותר את התחום ולא פעם ניסיתי לחקות את מסלול כתיבתו בטורים שלי לאורך השנים. הייתי שמח לקבל ממנו מידי פעם הערות, הארות, תוספות ותיקונים על דברים שכתבתי על הקבוצה ובמיוחד על ההיסטוריה שלה והיה לי את הכבוד לשמוע את סיפוריו המרתקים והמצחיקים, גם כשישבנו יחד בכמה משחקי כדורגל של הקבוצה המקומית בימי שישי של שמש.
נוח על משכבך בשלום איש יקר, אתה מצטרף להרבה חברים סגולים שם למעלה, נזכור ונתגעגע.
הלוויתו של מנחם תיערך מחר (חמישי), בשעה 13:00, בבית העלמין חולון.
מנחם כהןצילום: הפועל חולון