יום של חג במרכזים הקהילתיים של חולון
חולון המועד - פעילויות, הפעלות ואירועי תרבות לכל המשפחה במוסדות התרבות והמרכזים הקהילתיים
- מערכת האתר
- י"ז תשרי התשפ"ו
גם היום (חמישי, 9/10) התקיימו מגוון פעילויות והפעלות לכל המשפחה במרכזים הקהילתיים וכן במוסדות התרבות במדיטק, בתיאטרון ובסינמטק הילדים.
.צילום: עיריית חולוןבמרכזים הקהילתיים התקיימו גם היום הפעלות לכל המשפחה במסגרת הפעילות ״כל המשפחה בסוכה״. במרכז הקהילתי וולפסון נערכה פעילות חוויתית ברוח החג בסוכה הקהילתית, לילדים ולהורים. במרכז הקהילתי בן-גוריון התקיימה שעת סיפור מרתקת לילדים.
.צילום: עיריית חולוןבתיאטרון במדיטק הוצגה ההצגה ״דודי שמחה״, הצגה ססגונית עם בובות, חפצים ושחקנים על חלומות, כנפיים והדוד שמחה - שכל ילד היה רוצה שיהיה לו. בנוסף, הוצגה ההצגה ״אריה הספריה״, מחזה על פי ספרה של מישל קנודסן - זוכה פרס המשחק והתלבושות לשנת 2015.
.צילום: עיריית חולוןבמוזיאון העיצוב התקיימו סיור וסדנת עיצוב לכל המשפחה, אשר סחפו ילדים והורים לפעילות יצירה והנאה משותפת.
.צילום: עיריית חולוןחגיגות סוכות התקיימה גם בפארק פרס חולון - עם מופע ייחודי לילדים של חן שואו והחברים. במופע חגיגי לכל המשפחה עם שירי חג, בובות ענק, בועות סבון, ואורחת מיוחדת – בובת לבובו.
.צילום: עיריית חולון
.צילום: עיריית חולון