פצוע קשה בתאונה במחלף השבעה
רוכב אופנוע נפצע קשה בתאונה עם מעורבות של רכב נוסף בכביש 44 סמוך למחלף השבעה
- מערכת האתר
- י"ג תמוז התשפ"ה

צילום: תיעוד מבצעי מדא
בשעה 11:18 (רביעי), התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על רוכב אופנוע שנפגע מרכב בכביש 44 סמוך למחלף השבעה. חובשים ופראמדיקים של מד"א יחד עם צוות רפואה של איחוד הצלה, מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שיבא בתל השומר, גבר כבן 40 במצב קשה, עם חבלת ראש.

חובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א ליאור הראל, סיפר: "הגענו למקום וראינו את האופנוע מרוסק ולצידו הרוכב, הוא היה מחוסר הכרה וסבל מחבלת ראש קשה. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל הרדמה והנשמה ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה."

מאיר פרידמן חובש וראש סניף איחוד הצלה בשדות דן מסר: "מדובר בתאונה עם מעורבות רכב ואופנוע. הענקתי טיפול רפואי בזירה לרוכב האופנוע שנחבל בראשו באורח קשה ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים שיבא בתל השומר. נהג הרכב (כבן 50) נפצע אף הוא באורח קל".
