X

משרד הפנים התגייס למען תושבי חולון המפונים

ראש העירייה יזם ומשרד הפנים התגייס לסייע: תעודות זהות חדשות הונפקו היום לתושבי העיר שפונו מבתיהם

משרד הפנים התגייס למען תושבי חולון המפונים
צילום: עיריית חולון

עיריית חולון ורשות האוכלוסין קיימו היום מבצע משותף להנפקת תעודות זהות חדשות למפונים תושבות ותושבי העיר. הבוקר, הגיעו צוותי של רשות האוכלוסין למלון לאונרדו ירושלים בו שוהים מאות מתושבי העיר שפונו מביתם והקימו סניף ייעודי ונגיש שיעניק את כלל השירותים לתושבים שפונו. בין השירותים שניתנו: הנפקת תעודות זהות במקום התעודות שאבדו, שינוי ועדכון כתובת, הנפקת דרכונים וכלל שירותי המשרד.

חולון היא העיר הראשונה שבה ניתן המענה הייחודי לתושבים מאז תחילת מבצע ״עם כלביא״ והשירותים יימשכו לאורך היום עד אחרון התושבים וללא תשלום. בתוך כך, הבוקר פתחה העירייה מוקד סיוע נוסף, שיעסוק במתן מענה לשאלות בנושאי מס רכוש לתושבים.

ראש העירייה שי קינן בירך את שר הפנים משה ארבל על המדיניות המיטיבה עם האזרחים שנפגעו ואת צוותי המשרד על ביצוע מהיר ויעיל של המשימה: ״הבאנו כל השירותים של משרד הפנים - רשות האוכלוסין למען המפונים, לרבות הנקפת תעודות זהות ביומטריות, תעודות זמניות ודרכונים ללא תשלום. נמשיך לספק את כל השירותים ונעטוף את התושבים ששוכנו בירושלים ובתל אביב עד שישובו לשלום לביתם״.

משרד הפנים חולון מפונים

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד