נבחרת הרובוטיקה של קציר, עם הישג אדיר באליפות העולם!
נבחרת הרובוטיקה של העיר חולון שהורכבה מתלמידי בית הספר קציר, חזרה מקליפורניה עם המקום ה-13 בתחרות מבין קרוב ל-100 נבחרות!
- מערכת האתר
- י"ג סיון התשפ"ה

צילום: באדיבות הורי התלמידים
נבחרת הרובוטיקה של בית הספר קציר שייצגה את חולון וכמובן גם את ישראל, סיימה במקום ה-13 באליפות העולם ברובוטיקה שנערכה בקליפורניה בשבוע שעבר.
באליפות, התמודדו מאות משתתפים ולמעלה מ-90 נבחרות שונות מרחבי העולם כשהתחרות עצמה נפרשה על פני יומיים. הנבחרת הישראלית של קציר חולון, הרשימה במיוחד והגיעה להישג מדהים כשסיימה בחלק העליון בתחרות.
הורי התלמידים נעזרו בגיוס המונים בשביל לממן את הנסיעה היקרה וההשתתפות בתחרות, הגיוס עדיין ממשיך במטרה לשמר את המשך פעילותה של הנבחרת המצליחה ולעזור לה להגיע להישגים נוספים. לכניסה לדף גיוס ההמונים, לחצו כאן
אחרי ההצלחה הגדולה של קציר חולון, נותר רק לקוות שזו הייתה התחלה של מסורת הצלחות בתחום הרובוטיקה לנבחרת הנוכחית ולשאר נבחרות ישראל.
