חולון: ניסתה להוציא את הטבעות מהאצבע שהתנפחה ונאלצה לקרוא לעזרה
חולון: שתי טבעות נתקעו באצבעה של אישה, מתנדבי ידידים חילצו אותם בשלום • "ניסיתי במגוון דרכים להוציא את הטבעות, ולאחר שלא הצלחתי הזעקתי את ידידים"
- מערכת האתר
- א' ניסן התשפ"ה

זה קרה בסוף השבוע האחרון כאשר התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות גברת ששתי טבעותיה נתקעו באצבעה ללא יכולת להוציאם, ברחוב מפרץ שלמה בחולון.
אריאל בלונדר, מוקדן ידידים שענה לשיחה, לקח פרטים והזעיק מתנדבים לסייע. ליאור לוי - אחראי מתנדבים חולון, יחד עם אביחי כהן, מתנדב הסניף, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. בעדינות וסבלנות רבה, עמלו השניים עד לחילוץ הטבעות מן האצבע בשלום וללא פגיעה בגברת.
ליאור מספר: "הייתי בדרכי לביתי לאחר יום עבודה כשלפתע התקבלה הקריאה. מיד שיניתי כיוון נסיעה וניגשתי לכתובת. בהגעתי למקום, פגשתי את הגברת כשאצבעה נפוחה מעט בעקבות לחץ של הטבעות. בעדינות ורגישות רבה, חתכתי את הטבעות ללא גרימת כאב נוסף. הגברת הודתה לי נרגשות על הסיוע הרגיש והמקצועי, ואף הוסיפה שהיא ניסתה במגוון דרכים לחלץ את הטבעות, וכשראתה שהיא לא מצליחה היא חייגה למוקד ידידים לבקשת סיוע. זו פעם ראשונה שאני זוכה לסייע במקרה כזה, וזו תחושה מדהימה לעזור לאדם אחר בעת צרה."
מידידים נמסר: "זקוקים לעזרה? צרו קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית."