
בשעה 11:48 (חמישי), התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על אישה וילד שנפצעו באירוע אלימות בבת ים.
חובשים ופראמדיקים של מד"א יחד עם צוות רפואה של איחוד הצלה, העניקו טיפול רפואי ופינו אל בית החולים שיבא בתל השומר, אישה כבת 30 במצב קשה, עם כוויות בגופה ותינוק כבן שנה עם כוויות קלות.
חובשת רפואת חירום במד"א אתי כהן סיפרה: "ראינו את האישה שוכבת כשהיא מעורפלת הכרה וסובלת מכוויות בגופה. הענקנו לה טיפול רפואי שכלל סיוע בהנשמה ומתן תרופות ופינינו אותה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבה קשה. תינוק כבן שנה שסבל מכוויות קלות טופל ע"י צוותים נוספים ופונה באמבולנס מד"א לבית החולים כשמצבו קל."

ניר דורפמן, נהוראי כהן ושמואל משולם חובשי איחוד הצלה מסרו: "הענקנו סיוע רפואי ראשוני בזירה לגברת כבת 30 שסובלת מכוויות קשות. בשלב זה מצבה מוגדר קשה. צוותי כיבוי ומשטרה פעלו בזירה עקב אופי האירוע".

שוטרי תחנת בת ים הגיעו מיד למקום ועצרו את החשוד. נסיבות האירוע נבדקות.
