פרידה, בכורה, ניצחון. חולוניה!
הפועל חולון רשמה אמש ניצחון ביתי על עפולה עם הצגת בכורה מצוינת של הזר החדש ברנדן אדאמס. עוד לפני השריקה, נערך טקס מרגש לאוהד הקבוצה האהוב גילי שימל ז"ל
- מערכת האתר
- ח' כסלו התשפ"ה
(רועי אסף)
הפועל חולון חזרה אמש (ראשון) לליגה המקומית ואירחה את הפועל עפולה למשחק במסגרת המחזור ה-9. חולון שלטה במשחק לכל אורכו ורשמה ניצחון חשוב 82:74.
במשחק הצטיין לא אחר מאשר הזר החדש שנחת בארץ לפני מספר ימים- ברנדן אדאמס. הוא סיים עם 16 נקודות מתוכן 4 שלשות.
לצידו, הציג יכולת טובה גם מייקל קייזר, שנראה כי הפנים שאחרי עזיבתו של בינגהם, חולון צריכה אותו עם הרבה יותר נוכחות מתחת לסל. הוא אומנם סיים רק עם 9 נקודות, אבל שלט בצבע, קטף 12 ריבאונדים ולא שכח להוסיף את הדובדבן הקבוע בדמות 2 חסימות.
בגזרת הישראלים, נראה שיותם חנוכי, התאושש לחלוטין מהפציעה שהשביתה אותו לזמן רב והוא נראה טוב עם 10 נקודות ו-2 שלשות. יפתח זיו פתח מצוין וסיים עם 13.
משחק גדול לא היה בחולון, אבל ערב מרגש בהחלט כן, עם 2 טקסים שערך המועדון בתחילת המשחק ובין הפסקת הרבעים האחרונה.
עוד לפני השריקה הראשונה, נערך טקס הספד ופרידה מאוהד הקבוצה גילי שימל ז"ל, שהלך לעולמו במפתיע כשהוא בן 48 בלבד והשאיר את חבריו ליציע המומים וכואבים. אביו של גילי- אלימלך שימל, קיבל תשורה מיוחדת מיו"ר הקבוצה איתן לנציאנו ואוהד הקבוצה וחברו הקרוב של גילי- רותם אריאלי.
טקס נוסף נערך כאמור בהפסקת הרבעים האחרונה, אז התקבלו באהבה גדולה שני גיבורי ישראל- סא"ל יריב לב ארי, שנפצע אנושות לפני כ-12 שנים, והלוחם אמיתי ארגמן, שנפצע אנושות ברצועת עזה ואיבד את שתי רגליו. הקהל הריע ממושכות לשניים שהתיישבו ביציע עם צעיף סגול, בתקווה שנחזור ונראה אותם בהיכל עוד פעמים רבות.
חולוניה התחילה שבוע עמוס שימשיך ביום רביעי עם משחק חוץ מול הפועל באר שבע ויסתיים במוצ"ש עם משחק ביתי מול אלופת המדינה- מכבי תל אביב, שתגיע במצב רוח מצוין אחרי שהביסה בקלות את הפועל תל אביב בדרבי, וביססה את מיקומה בראש הטבלה.