X

טעים ומושחת: "בורגר סטיישן" חנכה סניף חדש בבת ים

רשת ההמבורגרים פרימיום הכשרה, בורגר סטיישן, מתרחבת באירוע השקה חגיגי שנערך בבת ים, השיקו שלומי גדות ואנדריי בוברוב את הסניף ה- 14 של הרשת – ההמבורגרים של בורגר סטיישן עשויים מבשר בקר משובח שנטחן מדי יום בכל סניף

טעים ומושחת: "בורגר סטיישן" חנכה סניף חדש בבת ים
צילום: אנטולי קריניצקי

באירוע השקה חגיגי בנוכחות אנשי עסקים ותקשורת הושק הסניף ה-14 של רשת בורגר סטיישן, בבת ים. בורגר סטיישן, רשת ההמבורגרים פרימיום הכשרה, מתכננת להגדיל בשנה הקרובה באופן משמעותי  את מספר הסניפים שלה, ולפתוח עד סוף שנת 2025 שישה סניפים חדשים.

את הארוע כיבד בנוכחות  ראש העיר בת-ים, צביקה ברוט, והדגיש את החשיבות של פתיחת עסקים חדשים בעיר: בת-ים שמחה להיות מוקד עלייה לרגל לכל המותגים הגדולים, הביקוש לעסקים חדשים עולה והעסקים מבינים שבת-ים היא המקום להגיע אליו

יחצראש עיריית בת ים צביקה ברוט הגיע לברךצילום: יחצ

 

שלומי גדות, מבעלי רשת בורגר סטיישן, אמר כי "מגמת ההתרחבות של הרשת היא פועל יוצא מהביקוש הגדול למוצרים שלנו. הרשת מביאה עמה בשורה של טעם ואיכות בלתי מתפשרת לתושבי העיר,  אנחנו פונים לקהלים מגוונים, החל בקהל שמקפיד על כשרות ועבור דרך טבעונים, שאינם אוכלים בשר כלל ומציעים לכולם מוצרים טריים ואיכותיים ללא פשרות.

אנטולי קריצקירשת בעלי בורגר סטיישן"צילום: אנטולי קריצקי

"הגיוון בהיצע מאפשר לנו להתרחב לערים רבות ברחבי הארץ. בשלב הזה כוללת הרשת 14 סניפים, כולם מעוצבים בסגנון תעשייתי עכשווי ונקי, אליהם יתוספו עוד 6 סניפים עד סוף 2025 ואנחנו מתכננים להמשיך ולהתרחב גם בשנים הבאות ולספק מנות טעימות, באיכות ללא פשרות - וכשרות - ללקוחות שלנו."

איתן וקסמןמנת ניו יורק ציפסצילום: איתן וקסמן

art