X

חיילת שעבדה בראשון לציון הבריחה שב"חים לישראל

כתב אישום חמור נגד חיילת שעבדה במסעדה בראשון לציון, ויחד עם בן זוגה, הבריחו פלסטינים באופן לא חוקי

חיילת שעבדה בראשון לציון הבריחה שב"חים לישראל
צילום: דוברות משטרת ישראל
whatsapp

לא פחות מ-28 סעיפים בכתב אישום חמור במיוחד כנגד חיילת בת 19 ובן זוגה, המואשמים בין היתר בהברחת שב"חים אל תוך ישראל וביניהם גם אסיר ביטחוני לשעבר ששוחרר בעסקת שליט. חלק מהשב"חים היו מעורבים בפיגועים כנגד ישראלים.

על פי כתב האישום, החיילת בת ה-19, עבדה במסעדה מוכרת בראשון לציון, שם הכירה את הטבח הפלסטיני שעבד ללא אישורים. היא ובן זוגה היו מסיעים את הטבח מהשטחים אל המסעדה ולהפך. עם הזמן, במהלך הנסיעות, היו השניים מבריחים את חבריו של הטבח, פלסטינים ללא אשרות כניסה, ומכניסים אותם אל תוך ישראל.

הטבח הציע לחיילת ובן זוגה, שיקבלו כסף תמורת העברת שב"חים נוספים מהצד הפלסטיני אל ישראל והחיילת אף ניצלה את היותה משרתת בסדיר ומידי פעם עלתה על מדי צה"ל כדי שאף אחד לא יחשוד. הזוג קיבל על כל שב"ח שהעביר, מאות שקלים. 

אל המשטרה הגיע מידע מודיעיני והחל מעקב אחר השניים. אחרי שנעצרו, נחשפו בפניהם צילומי מצלמות האבטחה בהם רואים את השניים עוברים את המחסום פעם אחר פעם. הם הודו בחקירתם במיוחס להם ואמרו כי לא היו מודעים לסכנה. 

כאמור השניים נעצרו עד תום ההליכים וכתב אישום חמור בן 28 סעיפים, הוגש כנגדם.

חיילת ראשון לציון שב"ח כתב אישום הברחה

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד