X

צעירי בת ים במסע אל האופק

לראשונה בבת-ים: העירייה ומרכז הצעירים "בתיה" מזמינים את צעירי וצעירות העיר ששוחררו משירות צבאי או לאומי להצטרף לתכנית "מסע אל האופק"

צילום: דוברות עיריית בת ים

עיריית בת-ים ומרכז הצעירים "בתיה" מזמינים אתכם להצטרף ולהירשם לתוכנית הכשרה ייחודית לצעירי וצעירות העיר בת-ים שסיימו שירות צבאי או לאומי עד 5 שנים לאחר השחרור, שתתחיל ב- 19.05.24 במרכז הצעירים "בתיה" ומקומות נוספים בעיר.

"מסע אל האופק" הוא פרויקט חדשני וייחודי מסוגו, שנולד לאחר למידה וניתוח של הצרכים שעלו מצעירות וצעירים שהגיעו לצומת היציאה אל החיים העצמאיים, לאחר שירותם. התוכנית יוצאת לדרך לראשונה בעיר בת-ים, והמשתתפים בה יקבלו ליווי אישי ומנטורינג של בכירים מהתעשייה בתחום בו ירצו להשתלב בעתיד.

בין המאמנים והמרצים אשר יובילו את התוכנית יהיו אלוף במיל׳ רם רוטברג, לשעבר מפקד חיל הים ומפקד שייטת 13, בכירים פיננסים, מאמנים למימוש עצמי ויועצי אסטרטגיה והופעה מול מצלמה.

בנוסף יקבלו ארגז כלים בנושאים של חיזוק חוסן אישי, קבלת החלטות, עמידה מול קהל, אימון בראיונות אישיים, עולם הלימודים- קורסים ואקדמיה, השתלבות בעולם העבודה, שיווק עצמי, יזמות, networking, יצירתיות, עבודת צוות ושילוב של צחוק, אקשן ועניין.

התוכנית כוללת שני סמינרים, שמונה מפגשים במשך חודשיים ופנסיון מלא (לינה במלונות/ אכסניות) על חשבון התוכנית. התוכנית היא לתושבי בת-ים בלבד והיא מסובסדת בעלות סמלית של 500 ₪ למשתתף, אשר עליו להיות תושב העיר בת-ים שסיים שירות צבאי  או לאומי עד 5 שנים אחרי השחרור.

ניתן להירשם לתכנית עד לתאריך 18.4.24, להרשמה: לחצו כאן

עמוד הבית ראשי חדשות בת-ים בת ים חינוך בת ים מסע אל האופק

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד