אירועי קונספט שיפתיעו את האורחים שלכם ברמה אחרת
מפקידה בבנק שהחליטה "להמציא את הגלגל" ופתחה את "ג'נדויה" אימפרייה קולינרית שמפיקה קונספטים קולינריים 360 מעלות/
- בתי לוין
- כ"ז אב התשפ"ג
תכירו את רעות ז'אן: מפקידה בבנק שהחליטה "להמציא את הגלגל" ופתחה את "ג'נדויה" אימפרייה קולינרית שמפיקה קונספטים קולינריים 360 מעלות/
צילום: רעות זאן צילום אלבום פרטי
סיפורה של ג'אן קצת שונה ממה שאנו רגילים לראות בנוף הקולינרי. ג'אן, ממושב שתולים, עבדה 16 שנה בבנק ללא שום קשר לעולם הקולינריה. בעלה היה הבשלן המשפחתי ואת סודות המטבח למד מאביו שהיה בעל מסעדה. העבודה בבנק שיעממה אותה, והיא תמיד חיפשה להביא משהו מיוחד וייחודי בכדי להמציא את עצמה מחדש. בעידודה של בעלה, היא נכנסה לתחום מגשי האירוח אך גם שם לא ממש מצאה את עצמה, למרות שידעה שהתחום הקולינרי מושך אותה. את כל הידע שלה רכשה מקורסי און ליין והבינה כי תחום האוכל משתנה ומשתכלל כל הזמן. כך נולד לה הרעיון לפתוח מקום שיעניק גם "חוויה" ולא רק אוכל..על רקע זה הקימה ז'אן את "ג'נדויה" שמעניק בניית קונספט ייחודי לאירועים לצד טוויסט קולינרי ייחודי שאין דומה לו. הלקוחות שלה מקבלים קונספט ייחודי לפי בחירתם וכך יצאה ג'אן באחד האירועים ,ארוחת בוקר בסגנון סדרת הטלויזיה FRIENS. ארוחת הבוקר כללה את עוגת הגבינה שרייצ'ל וצ'נדלר אכלו מהרצפה, את הלזניות שהכינה מוניקה ועוד שלל דברים שהוצגו לאורך שנות הסדרה. באירוע אחר שערכה ג'אן נתבקשה להכין אוכל ומתוקים בסגנון רוח חג ההלואין וכו'.. צילום: ג'נדויה. צילום רעות זאן
ג'נדויה. צילום רעות זאן