X

חולון: מרחיבים את בדיקות הקורונה

בעקבות העלייה בתחלואה והעובדה כי העיר חולון היא למעשה עיר אדומה, החל מיום שישי, 1.7 יורחבו שעות הפעילות של מתחם לבדיקות דרייב אין

צילום ארכיון: עיריית חולון
עקב העלייה בתחלואה, פיקוד העורף מוסר כי החל מיום שישי, 1.7 יורחבו שעות הפעילות של מתחם לבדיקות דרייב אין (היבדק וסע) לבדיקות קורונה בחניון קריית הספורט, סמוך למחלף הקוממיות.
המתחם יופעל במשך כל ימי השבוע, כולל שישי ושבת בשעות 22:00-8:00 והבדיקות בו ייערכו בחינם ללא צורך בהפניה ולחברי כל קופות החולים.
שימו לב: הבדיקה היא לגילאי 30 ומעלה בלבד עם עדיפות בתור לבני 60 פלוס. הבדיקה בכלי רכב בלבד ולא תתאפשר בדיקה של הולכי רגל או רוכבי אופנועים/קטנועים/אופניים.
במקביל לבדיקות בדרייב אין, ניתן להמשיך להיבדק בכל קופות החולים ברחבי העיר ואם חזרתם מחו"ל, תוכלו לבצע בדיקת PCR עד 10 ימים ממועד החזרה לישראל בלי קשר לגיל ובתנאי שיוצגו מסמכים רלוונטיים כגון כרטיס טיסה.
עמוד הבית ראשי חדשות חולון קורונה בדיקות

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד