X

ומה נבשל לחג?

גיתית רחמין מראשון לציון עם מתכון של בסטיל מנצח רגע לפני שיוצא חג הפסח.

גיתית רחמין והבסטיל- צילום פרטי
בסטיל - מאכל טריפוליטאי "זכרונות ילדותי בחג הפסח הם ריח הטיגון בערב החג, אימי עומדת במטבח עם קערה לבנה וקערה כחולה עם פירה והלבנה עם המילוי והטעם אחרי הטיגון הוא גן עדן, מידי שנה גם ילדי מחכים לבסטיל שלי" אומרת גיתית רחמין מראשון לציון שהמתכון היום הוא שלה מדורות רבים בעבר. מצרכים: 6 תפוחי אדמה חזה עוף שלם עלי כרפס כורכום מלח א. מרק עוף פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: מרתיחים את תפוחי האדמה רק עם מים בסיר גדול. בסיר נפרד מרתיחים פרפר חזה עוף עם עלה כרפס. לאחר שחזה העוף התבשל קוצצים אותו, מקררים ולאחר מכן מחזירים אותו לסיר ומוסיפים מלח פלפל וכורכום. שוברים ביצה ומערבבים את תפוחי האדמה שהרתחנו מסננים טוב במסננת ולאחר מכן מועכים למצב פירה. לא מוסיפים כלום לתפוחי האדמה כשמתקרר לוקחים מהעיסה של תפוחי האדמה שמים מהמילוי של העוף וסוגרים עוטפים בקמח מצה וביצה ולטגן בשמן עמוק. חשוב לעבוד עם 2 כפות ולא מזלג . בתאבון
חדשות ראשון-לציון מתכונים בישול מתכון בסטיל

art