לכבוד פורים גם גלידה יכולה להתחפש, מסתבר. רשת הגלידריות לג'נדה לקחה את התחפושות צעד אחד קדימה והפכה שני קינוחים, הכנאפה והקרם בורלה, לגלידות: גלידת מסקרפונה כנאפה, שהיא טוויסט קל לקינוח הטרנדי כנאפה, בסיס הגלידה עשוי גבינת מסקרפונה ומעל ציפוי של שערות קדאיף פריכים, גלידת קרם בורלה- גלידת ביסקוטי ושמנת עם ציפוי של סוכר מקורמל. בנוסף, גלידת פרג אזני המן - גלידת וניל בטעם ביסקוטי בשילוב פרג, הטעם האהוב והקלאסי לחובבי הפרג. כתבה: דנה יופה