ביסטרו "לחם יין" מתרענן בחורף 22 במנות דנדשות, ביניהן: בוראטה עגבניות- בוראטה מוגשת מעל ויניגרט עגבניות, עלי רוקט, בזיליקום, צילי חריף, עגבניות שרופות וקרמבל אגוזים (59 ₪), רביולי ארטישוק ירושלמי- מוגש עם חמאת זעפרן, עגבניות שריצלויות וגבינת מסקרפומה (48 ₪), סלט סלקים צלויים- שומר, גבינת בושה, אגוזי לוז מקורמלים, קרמבל אגוזים ווינגרט זלק (47 ₪), פילה סלמון- עם רוטב חמאת שום, תרד וקרם עגבניות מיובשות (94 ₪) ועוד. המסעדה פתוחה כל השבוע בין השעות 12:00-23:00 וכן בסופ"ש: שישי: 17:00-23:00 ושבת: 12:00-17:00 לחם יין, דרך החורש 4, יהוד