בת ים: הצ'יפסר גרם לשריפה במסעדה
התבררה הסיבה לפריצת השריפה במסעדת "גורילה" בטיילת: צ'יפסר תקול שגרם לקצר ולנזק כבד במקום
- מערכת האתר
- א' טבת התשפ"ב
בהמשך לשריפה שהתרחשה הבוקר (5.12.21) במסעדת גורילה ברחוב בן גוריון בבת ים. לאחר חקירה של חוקר דליקות רב רשף ליאור טהרני עולה כי השריפה פרצה כתוצאה מציפסר תקול במטבח המסעדה.
צילום: שריפה צילום דוברות כבאות והצלה
ממחלקת הסברה נמסר: יש להקפיד על בדיקה של כלל מערכות הגילוי, וכיבוי אוטומטי, בנוסף גם את ציוד כיבוי אש הנמצאים במקום. יש לבצע ניקוי מנדפים וארובות בהתאם לתקן 1001/6. כמו כן, הסיבות השכיחות לדליקות במטבחים הן מהצטברות שומנים מצליית הבשר ובטיגון בשמן עמוק.
צילום: שריפה מטבח מסעדה צילום דוברות כבאות והצלה
צילום: דוברות כבאות והצלה