X

פלאפל אבוקדו

  • ז' תמוז התשפ"א
צילום: הדס ניצן
שילוב טעמים מפתיע המעניק למנה הישראלית הפופולארית חידוש מרענן ומשלב בה את הפרי האהוב ביותר בישראל  אבוקדו. באדיבות  חברת "חקלאי גרנות"   מצרכים: 2 אבוקדו קלוף וללא גלעין מסוג "אבוקדו גרנות" 300 גרם חומוס מושרה 150 גרם חומוס מושרה ומבושל חצי שעה 2 שיני שום מלח ופלפל- לפי הטעם 1/4 פלפל חריף ירוק 1 כף קמח שמן טיגון   אופן ההכנה: במעבד מזון עם סכין מתכת מעבדים בפולסים את כל הרכיבים חוץ מהקמח עד קבלת מסה פירורית ואחידה. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב. יוצרים מהמסה כדורים ומטגנים בסיר עם שמן חם. כדאי להגיש בתוך פיתה לצד סלט ירקות טרי ומתובל.
עמוד הבית ראשי אוכל יום הפלאפל פלאפל אבודקדו

art