X

ארטיק פירות חלבי

  • י"א אלול התש"פ
צילום: רון יוחננוב
בשבוע הכי חם בשנה, כל מה שרוצים  זה ארטיק מרענן וטעים ובלי לצאת מהבית. באדיבות ויסוצקי סדרת "הגן הקסום" טיפ : אפשר להוסיף שברי שקדים לקבלת מרקם קראנצ'י, בנוסף, לקבלת מרקם עשיר יותר ניתן  להחליף את החלב ביוגורט.   מצרכים: 1 תבנית קרטיבים 2 שקיקים מאחת מחליטות ויסוצקי: חמדת השקד, ארל גריי, פירות יער, הילולי פירות ועוד 150 מ"ל חלב או חלב שקדים או משקה סויה   אופן ההכנה: חולטים את 2 השקיקים עם 2 כפות סוכר או דבש או סילאן או ממתיק, ב-50 מ"ל מים רותחים. מערבבים היטב עד להמסה. לאחר 5 דקות מוציאים את השקיקים ומוסיפים 150 מ"ל חלב שופכים לתבניות ארטיק ומוסיפים מקל. מקפיאים בפריזר כמה שעות עד שקפוא לגמרי.  
אוכל ארטיק

art