מצרכים ל-12 יחידות: 1/2 חבילת בצק עלים מוכן ומופשר לפי הוראות היצרן 240 מ"ל (1 כוס) חלב 240 מ"ל (1 כוס) קרם קוקוס של "מאסטר שף" 1 שקית קרם ברולה של "מאסטר שף" 2 כפות קמח להגשה: אבקת סוכר אופן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים את הקרם ברולה: שמים בסיר בינוני את החלב, קרם הקוקוס, הקמח ותכולת שקית גדולה אחת של קרם ברולה, מערבבים ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב עד שהקרם מתחיל להסמיך. מכבים את האש ושומרים בצד. פותחים את בצק העלים וחותכים לריבועים 10 על 10 ס"מ. מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק. מצמידים אותו היטב לתחתית ולדפנות. מקפלים את הקצוות. ממלאים כל שקע במלית עד 3/4 גובה. אופים כ-15 דקות, או עד שהסלסילות מזהיבות, והקרם מתייצב. מצננים, משחררים מהתבנית, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
צילום נמרוד סונדרס
