שילוב מופלא של אננס מתוק, ירקות ועוף. מצרכים: תרסיס שמן זית כתית מעולה 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות 1 פלפל ירוק קצוץ 1 פלפל צהוב קצוץ 1 פלפל אדום קצוץ 1 ו-1/4 כוס פטריות שמפיניון טריות חתוכות 1 בצל קצוץ 1 כוס רוטב טריאקי "יד מרדכי" 225 גרם חתיכות אננס מקופסת שימורים עם המים של האננס 2 שיני שום קצוצות 1/4 כוס קמח אופן ההכנה: מחממים את שמן הזית על מחבת ווק גדולה על חום בינוני-גבוה. מטגנים את העוף עד שהוא לא ורוד יותר במרכז והמיצים התאדו. מוסיפים את יתר החומרים למחבת, מלבד הקמח (אך כולל המים של האננס) ומנמיכים לחום בינוני. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקמח, ומצמצמים את התבשיל על אש נמוכה למשך 15 דקות עד שהרוטב חם וסמיך. מסירים מהאש. רצוי להגיש את התבשיל עם אורז לבן או עם נודלס.
צילום: עוף בטריאקי ואננס צילום: שאטרסטוק
