לרגל האביב והפריחה של הטבע מגישה "מאפיית ברמן", בשיתוף עם השף אבי לוי זוכה "מאסטר שף", סלט ססגוני, טבעי ורענן, עם עלי רוקט, אורגולה ונענע וקוביות לחם שיפון. הסלט קל הכנה ומומלץ להגשה כתוספת לארוחת בוקר ערב וצהרים. מצרכים (ל-4 מנות): 1/2 כוס תערובת עלי רוקט ואורוגולה 1/2 כוס עלי נענע 1/2 כוס עלי בייבי 1/2 כוס חמוציות 1/4 כוס אגוזים 4 פרוסות לחם 100% שיפון קל "לחם הארץ" לרוטב : 2 כפות דבש 1 כפית לימון 3 כפות שמן זית 1 כפית מלח חצי כפית פלפל אופן ההכנה: חותכים את פרוסות הלחם לקוביות, מפזרים בתבנית וזורים מעט שמן זית, מלח ופלפל. מכניסים לתנור וקולים עד לקבלת קוביות לחם שחומות וקלויות. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. מערבבים את הרוטב עם כל המצרכים ומניחים מעל את קוביות הלחם. צילום: יח"צ